Elkjøp tilbyr markedets mest bærekraftige telefon

October 19, 2021

Fairphone er den ledende bærekraftige telefonen på markedet, og kan repareres, oppgraderes og utvikles etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig. Nå får du den hos Elkjøp!

Fairphone er den ledende bærekraftige telefonen på markedet, og kan repareres, oppgraderes og utvikles etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig. Nå får du den hos Elkjøp!

Fairphone er den eneste smarttelefonen designet for massemarkedet som er veldig enkel å reparere. Både kamera, baksiden, glasset, høyttaler, mikrofon, laderinngang og batteri kan byttes ut av forbrukeren selv. Telefonen har alle de vanlige smarttelefonfunksjonene, lang batterilevetid og er tilpasset 5G. Fra 25. oktober er den tilgjengelig i Elkjøps butikker i Norden.

- Som markedsleder innen elektronikk i Norden har vi et stort ansvar innen bærekraft, og vi har en ambisiøs strategi der reparasjoner er vårt fremste fokusområde. I Elkjøp heier vi på de som skaper fremtidens sirkulære produkter, derfor er vi veldig glad for å kunne tilby markedets mest bærekraftige telefon til våre kunder, sier Camilla Gramstad, Head of Sustainability i Elkjøp Nordic.

Bærekraft i alle ledd

Fairphone er det bærekraftige valget for kunder som ikke vil gå på kompromiss med den nyeste teknologien. Fairphone tilstreber å dokumentere miljøavtrykket og arbeidsvilkårene i hele produksjonen fram til endelig telefon. Det benyttes resirkulerbart materiale der det er mulig – og telefonen er designet for å kunne vare lenge. Fairphone 4 kommer også med fem års garanti.

- Vi ønsker å utfordre den tradisjonelle måten å designe telefoner, inkludert forestillingen om at tynnere er bedre. Her er bærekraft i fokus i alle ledd. Smarttelefonen er fremtidssikker, lett reparerbar, designet for å vare og derfor mer sirkulær. Vi vil at Fairphone 4 skal være en telefon folk vil beholde lenge, sier CEO i Fairphone, Eva Gouwens.


Produktet er tilgjengelig på Elgiganten i Sverige, Elkjøp in Norge, Elgiganten i Danmark og Gigantti i Finland fra 25. oktober 2021. 

Mer informasjon

Vennligst besøk nettsidene til Fairphone for mer informasjon og bilder.

Contacts

Kristian Willanger

Nordic Communications Manager, Elkjøp Nordic