Endelig er Google Pixel hos Elkjøp i Skandinavia

October 6, 2022

Google Pixel-familien lanseres for første gang i Skandinavia med Elkjøp og Elgiganten som største forhandler. De nye fenomenale smarttelefonene er i en egen klasse og vil gi deg umiddelbar tilgang til Google-universet.

Google Pixel-familien, bestående av 6A, 7 og 7 Pro lanseres for første gang i Skandinavia med Elkjøp og Elgiganten som største forhandler. De nye fenomenale smarttelefonene er i en egen klasse og vil gi deg umiddelbar tilgang til Google-universet, i tillegg til å kunne skilte med blant annet 30x super res zoom og Magic Eraser.

For første gang har skandinaver mulighet til å kjøpe en Google Pixel-telefon i butikken. Og det er ikke en hvilken som helst smarttelefon de nå kan sikre seg; Pixel 7 er selve flaggskipet blant Googles smarttelefoner og enestående på en rekke områder. Med Pixel 7-serien har Google strukket seg til det ytterste for å gjøre tiden på telefonen til trygg kvalitetstid.

– Dette er en stor nyhet for våre kunder og vi er stolte av å være med på laget når Google Pixel endelig skal lanseres i Skandinavia. Pixel 7 og 7 Pro er banebrytende produkter, som gir svært mye kvalitet for pengene. At Pixel nå blir tilgjengelig hos oss betyr en sterk etterspørsel i våre markeder, sier Erik Gunset Sønsterud, CEO i Elkjøp Nordic.

Elkjøp og Elgiganten avgjørende for lanseringen
Google lanserer deres seneste mobilflaggskip Pixel 7 med Elkjøp og Elgiganten som én av to forhandlere i Skandinavia. Fra og med 13. oktober vil du få mulighet til å teste ut smarttelefonen i Elkjøp og Elgigantens butikker. Her finner du alltid ansatte som står klare til å svare på det du måtte lure på om nylanseringen og geleide deg gjennom både det nyskapende og det kjente ved telefonen.

- Vi er veldig glade for å endelig kunne bringe Pixel til Skandinavia, og ser frem til at enda flere skal kunne oppleve det beste fra Google. Det er med stolthet at vi lanserer Pixel i samarbeid med Elkjøp og Elgiganten - uten dem hadde ikke lanseringen vært mulig. Google har nå en omfattende portefølje av enheter og tjenester i Skandinavia, både til å bruke hjemme og på farten, med spesialdesignet maskinvare, kraftig programvare og det siste innen kunstig intelligens, sier Michiel van Eldik, Vice President, Devices & Services Partnerships, EMEA, Google.

Uovertruffent kamera
Pixel 7-serien tilbyr et makeløst mobilkamera. Kameraet er like godt egnet til å kapre hverdagsminner med familie og venner som det er et arbeidsverktøy for profesjonelle med høye krav til ytelse og presisjon.

Pixel 7 Pro er utstyrt med et førsteklasses kamera med 30x Res Zoom. Dette gir deg den beste zoomen på markedet med muligheten til å forstørre bilder hele tretti ganger. Kameraet filmer også videoer i 10Bit-kvalitet, noe som på sin side gjør at videoene dine kan vise over en milliard farger. På vei mot den mørke vintersesongen i Skandinavia kan brukere av Pixel 7-kameraet også være trygge på at de har beste mobilkameraet til omgivelser med lite lys. Telefonen kommer også med den nyskapende bilderedigeringsfunksjonen Magic Eraser, som er bygget på kunstig intelligens.

Smarttelefonen med utholdenhet
En stor frustrasjon ved bruk av smarttelefoner er kort batteritid. Skandinaver er stadig på farta, enten det er i byen eller i naturen. Ofte begrenser batteritiden friheten vår fordi vi er bundet til nærmeste stikkontakt. Google Pixel 7 gir deg lavere skuldre med markedets beste batteritid på opp til 72 timer.

Integrert del av Google-universet
Googles operativsystem for mobiler – Android – har lenge vært tilbudt på det skandinaviske markedet. Googles Pixel 7 har et integrert Android-system som gir en sømløs og optimert opplevelse, der hele Google-universet en touch unna.

Contacts

Kristian Willanger

Nordic Communications Manager, Elkjøp Nordic